«Маркетинг ІТ-продуктів» — всеукраїнський освітній курс-стажування від IT-компанії Genesis

Запрошуємо на навчальний інтенсив для викладачів за матеріалами курсу «Маркетинг ІТ-продуктів».

«Маркетинг ІТ-продуктів» — це всеукраїнський освітній курс-стажування від IT-компанії Genesis на LMS-платформі*. Курс створено у форматі змішаного навчання для студентів українських ЗВО.

Програма курсу охоплює різні напрями digital маркетингу, інструменти та задачі digital маркетологів у продуктових ІТ-компаніях. Матеріали курсу включають 10 інтерактивних модулів на онлайн-платформі та методичні матеріали для проведення 7 аудиторних занять.
 ​​Інтеграція кожного курсу складається з:ознайомлення викладачів з онлайн-платформою курсів та їхнім проходженням;обов’язкового навчання для викладачів у межах інтерактивних курсів від IT-компанії Genesis;отримання акредитації та сертифікації для викладання курсів у ЗВО.
Що треба знати про навчання для викладачів?Навчання триватиме два тижні з 15 до 26 квітня 2024 року в онлайн режимі. Формат навчання передбачає 6 онлайн-вебінарів та самостійну роботу з LMS-платформою.Навчання для всіх викладачів є обов’язковим для подальшого викладання курсів у вашому ЗВО.Від викладачів не вимагається знання чи попередній досвід у технічній частині розробки продукту.Учасники, які успішно пройшли навчання та курс отримають сертифікати з підтвердженням права на викладання курсів та кредитами ЄКТС.Викладачі, які пройшли навчання, отримають методичні матеріали для викладача з курсу та доступ для студентів до інтерактивної онлайн-платформи (онлайн-завдання, відео, кейси, тестування).Після інтенсиву учасники зможуть інтегрувати матеріали курсу «Маркетинг ІТ-продуктів» у свої дисципліни та викладати студентам будь-якого року навчання.

Зареєструватися на інтенсив можна до 11 квітня 2024 року за посиланням – https://bit.ly/4czgxVj
Зареєструватися

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *